הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו בשר פילה בקר
2 בצלים גדולים
400 גרם בצק עלים
1 חלמון ביצה
3 כפות שמן
פפריקה
פלפל ומלח
אופן ההכנה
למרוח את הבשר בתבלינים ליפרוס את הבצל לעיגולים להשחים בשמן.
לאחר מיכן לימרוח את הבשר בשמן והבצל לרדד את הבצק לעטוף את הפילה מכל הכיוונים.
לימרוח את הבצק בחלמון.
ליתקוע כמה פעמים את שיני המזלג לאורך הבצק להניח על תבנית אפיה רשת ומעליה להניח את הבשר העטוף.
לאופת בתנור שחומם מראש 170 מעלות כשעה ו15 דקות לערך להגיש עם פירה ורוטב חום.
מגיש:
מקור: ספרות מיקצועית
שתף את המתכון