הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות גדולות קלופות ופרוסות גס
3 יחידות פילה לבן טריות
2 עלי דפנה
1 כוכב אניס
100 גרם חמאה
מלח ופלפל
שמן זית
רוטב מנגו פיקנטי (ע"ע)
אופן ההכנה
מרתיחים את הבטטות במים עם כפית מלח ביחד עם האניס ועלי הדפנה עד להתרככות. מסננים מהמים, נפטרים מעלי הדפנה ומכוכב האניס. מועכים למחית אחידה תוך כדי הוספת החמאה בהדרגה. מניחים בצד.
במחבת מחממים שמן זית. סוגרים את הפילה מכל הכיוונים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה. מוציאים ונותנים לו לנוח כעשר דקות. פורסים לפרוסות לא דקות ולא עבות.
מניחים מפירה הבטטות במרכז הצלחת ועליו מניחים את פילה הלבן. יוצקים לכל מנה כשלוש כפות רוטב מנגו פיקנטי וחם ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון