חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה לבן על פירה בטטות ברוטב מנגו פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה לבן על פירה בטטות ברוטב מנגו פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות גדולות קלופות ופרוסות גס
3 יחידות פילה לבן טריות
2 עלי דפנה
1 כוכב אניס
100 גרם חמאה
מלח ופלפל
שמן זית
רוטב מנגו פיקנטי (ע"ע)
אופן ההכנה
מרתיחים את הבטטות במים עם כפית מלח ביחד עם האניס ועלי הדפנה עד להתרככות. מסננים מהמים, נפטרים מעלי הדפנה ומכוכב האניס. מועכים למחית אחידה תוך כדי הוספת החמאה בהדרגה. מניחים בצד.
במחבת מחממים שמן זית. סוגרים את הפילה מכל הכיוונים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה. מוציאים ונותנים לו לנוח כעשר דקות. פורסים לפרוסות לא דקות ולא עבות.
מניחים מפירה הבטטות במרכז הצלחת ועליו מניחים את פילה הלבן. יוצקים לכל מנה כשלוש כפות רוטב מנגו פיקנטי וחם ומגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון