חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה לברק ברוטב צדפות וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה לברק ברוטב צדפות וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי לברק במשקל 500 גרם כל אחד מפולטים
½ ק"ג צדפות
½1 כוסות יין לבן יבש
½ כוס חלב קוקוס
3 כפיות סוכר חום
2 כפיות צ'ילי
עשבי תיבול לפי הטעם
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
מוזגים את היין למחבת. מוסיפים את הצדפות, עשבי התיבול, מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. מוסיפים את חלב הקוקוס ושוב מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט את הרוטב. מוסיפים את הצ'ילי והסוכר ושוב מרתיחים. במשך כל זמן הכנת הרוטב יש לנער את המחבת.
משמנים מעט מחבת אחרת ומטגנים בה את הדגים כשתיים עד שלוש דקות מכל צד כאשר בהתחלה צד העור כלפי מעלה ולאחר מכן כלפי מטה.
מניחים לכל סועד 2 פילטים מוצלבים אחד על השני ומוזגים מעל מעט מהרוטב. מקשטים בשולי הצלחת עם הצדפות.
מגיש: dylam
מקור: שף אליהו גבריאלוב ושף רומן בלאי ממסעדת פלמידה
שתף את המתכון