חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה לוקוס עם זביון שמפניה ורוטב מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה לוקוס עם זביון שמפניה ורוטב מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר' פילה לוקוס נקי וחתוך ל- 4 מנות
לזביון
100 מל' שמפניה
4 חלמונים
200 גר' חמאה מזוקקת
מלח ופלפל
לרוטב מנגו
1 מנגו רך
25 גר סוכר
125 מל' מים
10 גר' שמנת מתוקה
מלח ופלפל
לסלט עלים ירוקים ולפת
250 גר לפת
סלט עלים צעירים
1 ליים
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה
לקרם מנגו
1. לבשל בסיר קטן את המים עם הסוכר
2. לקלף את המנגו ולחתוך אותו לחתיכות קטנות
3. להוסיף את המנגו לסיר ולבשל כ- 20 דקות
4. לטחון את הנוזל ולהוסיף את השמנת
5. לתבל במלח ופלפל ולסנן במסננת
לזביון שמפניה
1. לצמצם את השמפניה במחבת
2. להוסיף את החלמונים עם מעט מים ולערבב בעזרת מטרפה כל הזמן על אש קטנה עד שזה מגיע לדרגת סמיכות
3. להוסיף את החמאה המזוקקת ולתבל
לסלט עלים צעירים ולפת
1. לחתוך את הלפת לפרוסות דקות ואז לרצועות דקות "ז'וליין"
2. בקערה לערבב את העלים הצעירים עם הלפת, מיץ הליים, שמן זית מלח ופלפל
לפילה לוקוס
1. על מחבת עם מעט שמן זית ומעט חמאה להניח את פילה הלוקוס עם העור כלפי מטה וממש לקראת סוף הבישול להפוך אותו ולסיים מהצד השני.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון