הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של דג מושט (אמנון) עם העור
2 כפיות ממרח וואסאבי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
2 כפות רוטב טריאקי
מעט שמן זית
אופן ההכנה
מזליפים שמן זית על תבנית אפייה קטנה (שתכיל את שתי חתיכות הדג) כך שתהיה שכבה דקיקה של שמן. מורחים את הדגים בוואסאבי. לאחר מכן מורחים את הדגים ברוטב הצ'ילי. לאחר מכן מורחים את הדגים ברוטב טריאקי. מניחים בתבנית כאשר צד העור נוגע בשמן. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 צעלות למשך 20 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון