חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה מושט על מצע עדשים שחורות מוגש לצד שעועית ירוקה במלח גס ושמן שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה מושט על מצע עדשים שחורות מוגש לצד שעועית ירוקה במלח גס ושמן שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של מושט
100 גרם עדשים שחורות
75-100 גרם שעועית ירוקה טריה
מעט פטרוזיליה קצוצה
שמן שומשום
טחינה גולמית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
אופן ההכנה
לעדשים: מבשלים את העדשים במים רותחים עד להתרככות. מסניים מהמים. מעבירים לקערה ומרבבים עם מעט פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה, טחינה גולמית ושמן זית.
לשעועית הירוקה: חולטים את השעועית במים רותחים כשתי דקות. מעבירים מיד למי קרח להפסקת הבישול. מעבירים לקערה וזורים מעל מלח גס ושמן שומשום. מערבבים היטב יחד (בעדינות).
לדגים: מחממים מעט שמן זית במחבת. מורחים על הדגים מעט שמן שומשום עם מלח גס ופלפל שחור. מטגנים את הדגים עם צד העור כלפי מטה קודם למשך כשתי דקות ולאחר מכן הופכים לעוד דקה. מסירים מהאש.
להגשה: מניחים בצלחת ההגשה את העדשים השחורות. מעל מסדרים את הפילטים של הדג. מניחים לצד הדג את השעועית הירוקה ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון