חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בגריל מוגש עם אטריות סומן ברוטב לימון נוסח גירף נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון בגריל מוגש עם אטריות סומן ברוטב לימון נוסח גירף נודלס בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לסלמון
500 ג' דג סלמון מפולט חתוך לאצבעות בעובי 8ס"מ
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפיות שמן זית
לאטריות
1 חבילת אטריות סומן
למרינדה
3 כפות סויה
½ כפית צ'ילי חריף
1 כף חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום
1 כפית בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית שום קצוץ דק
1 כפית גינגר מגורד
אופן ההכנה:
1. מתבלים את הסלמון במלח, פלפל וסויה.
2. מחממים היטב את המחבת ורק אז מוסיפים את השמן, כדי שלא יישרף. "סוגרים"
את הדג מכל הצדדים. ומעבירים לתבנית אפיה ולתנור לאפיה בגריל של 4 דקות
3. חולטים את האטריות במים רותחים עם מלח ל 3 דקות ומסננים.
5. מכינים מרינדה משאר החומרים ומערבבים עם האטריות בעדינות .
6. בצלחת מרק מניחים מנה אטריות ומעליה כתמה אצבעות סלמון צרוב מקשטים עם מעט
בצל ירוק קצוץ ומלח גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מתבלים את הסלמון במלח, פלפל וסויה.
2. מחממים היטב את המחבת ורק אז מוסיפים את השמן, כדי שלא יישרף. "סוגרים"
את הדג מכל הצדדים. ומעבירים לתבנית אפיה ולתנור לאפיה בגריל של 2 דקות לצד
3. חולטים את האטריות במים רותחים עם מלח ל 3 דקות ומסננים.
5. מכינים מרינדה משאר החומרים ומערבבים עם האטריות בעדינות .
6. בצלחת מרק מניחים מנה אטריות ומעליה כמה אצבעות סלמון צרוב מקשטים עם מעט
בצל ירוק קצוץ ומלח גס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון