חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בגריל על מצע תרד ברוטב מיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה סלמון בגריל על מצע תרד ברוטב מיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון נקיים מעור ועצמות במשקל 200 גרם ליחידה
שמן זית
400 גרם עלי תרד טרי ושטוף
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב: ½1 כוסות מים
150 גרם סוכר
150 גרם מחית מיסו כהה
אופן ההכנה
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מחית המיסו ומבשלים כחמש דקות על אש נמוכה. מסירים מהאש. מתבלים את נתחי הסלמון במלח ופלפל ומברישים בשמן זית. צולים אותם בגריל כשש דקות מכל צד. מחממים מעט שמן זית ומטגנים את התרד קלות תוך תיבול במלח ופלפל.
מסדרים בארבע צלחות תלוליות של התרד המאודה החם. מעל התרד מניחים את פילה הסלמון הצלוי ומעליו יוצקים את רוטב המיסו.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת ברוהאוס תל אביב
שתף את המתכון