הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון נקיים מעור ועצמות במשקל 200 גרם ליחידה
שמן זית
400 גרם עלי תרד טרי ושטוף
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב: ½1 כוסות מים
150 גרם סוכר
150 גרם מחית מיסו כהה
אופן ההכנה
מניחים את הסוכר והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מחית המיסו ומבשלים כחמש דקות על אש נמוכה. מסירים מהאש. מתבלים את נתחי הסלמון במלח ופלפל ומברישים בשמן זית. צולים אותם בגריל כשש דקות מכל צד. מחממים מעט שמן זית ומטגנים את התרד קלות תוך תיבול במלח ופלפל.
מסדרים בארבע צלחות תלוליות של התרד המאודה החם. מעל התרד מניחים את פילה הסלמון הצלוי ומעליו יוצקים את רוטב המיסו.
מגיש:
מקור: מסעדת ברוהאוס תל אביב
שתף את המתכון