הוראות הכנה
מרכיבים
5 יח' פילה סלמון 200- 250 גר' כ"א
שמן זית לטיגון
2 כפות שמן סומסום
2 כפות תרכיז רימונים
50cc פורט רימונים של יקב רימון
מיץ מ-3 תפוזים + מעט גרידות
מיץ מ-3 לימונים + מעט גרידות
מלח ים
פלפל גרוס דק
מקל וניל חצוי
חופן לואיזה קצוצה
אופן ההכנה
1.לחמם תנור ל- 200°c.
2. לטגן את הדגים במחבת חמה בשמן זית ושמן סומסום. להפוך לכל הצדדים. להוסיף מלח פלפל.
3. הדג קיבל צריבה מכל הצדדים להוציאו לתבנית ולהכניס לתנור 7-10 דקות.
4.על המחבת ללצקת את כל שאר המרכיבים. לצמצם מעט ולתקן טעמים.
5 להוציא את הדגים. לסדר על צלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון