חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון מטוגן על אספרגוס לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהחלט ניתן, בטיגון התרד, להוסיף מעט שמנת מתוקה להעשרת הטעם והרוטב.
פילה סלמון מטוגן על אספרגוס לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהחלט ניתן, בטיגון התרד, להוסיף מעט שמנת מתוקה להעשרת הטעם והרוטב.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 אספרגוס לבן חלוטים
3 נתחי פילה סלמון במשקל של כ-150 גרם האחד (עם העור)
חופן עלי תרד טריים
5-6 פטריות שמפיניון פרוסות גס
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים מעט את החלק העליון של הדג. מחממים שמן במחבת בעלת מכסה. מניחים את הדג עם צד העור כלפי מעלה ומטגנים כדקה וחצי. הופכים את הדג ומטגנים עוד דקה וחצי. מנמיכים את האש ומכסים את המחבת להמשך טיגון של כעשר דקות.
מחממים שמן במחבת נוספת. מניחים את האספרגוס במחבת ומגלגלים לטגון קל ביותר מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים שתי יחידות אספרגוס בכל צלחת הגשה. לאותה מחבת מכניסים את הפטריות ומקפיצים קלות עם מלח ופלפל. לאחר טיגון קל של שתי דקות מניחים את הפטריות על האספרגוס. באותה מחבת מניחים את עלי התרד עם מעט מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו.
מניחים על הפטריות את נתחי הסלמון, נתח בכל צלחת. על הסלמון מניחים את התרד ויוצקים מעל כל מנה מעט מהנוזלים שנשארו במחבת (של התרד).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון