הוראות הכנה
מרכיבים
6 אספרגוס לבן חלוטים
3 נתחי פילה סלמון במשקל של כ-150 גרם האחד (עם העור)
חופן עלי תרד טריים
5-6 פטריות שמפיניון פרוסות גס
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים מעט את החלק העליון של הדג. מחממים שמן במחבת בעלת מכסה. מניחים את הדג עם צד העור כלפי מעלה ומטגנים כדקה וחצי. הופכים את הדג ומטגנים עוד דקה וחצי. מנמיכים את האש ומכסים את המחבת להמשך טיגון של כעשר דקות.
מחממים שמן במחבת נוספת. מניחים את האספרגוס במחבת ומגלגלים לטגון קל ביותר מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים שתי יחידות אספרגוס בכל צלחת הגשה. לאותה מחבת מכניסים את הפטריות ומקפיצים קלות עם מלח ופלפל. לאחר טיגון קל של שתי דקות מניחים את הפטריות על האספרגוס. באותה מחבת מניחים את עלי התרד עם מעט מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו.
מניחים על הפטריות את נתחי הסלמון, נתח בכל צלחת. על הסלמון מניחים את התרד ויוצקים מעל כל מנה מעט מהנוזלים שנשארו במחבת (של התרד).
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון