חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון מתובל ומטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשרה מעניק לדג טעם מיוחד והופך את המאכל לטעים אפילו למי שחושב שאיננו אוהב דגים.
פילה סלמון מתובל ומטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המשרה מעניק לדג טעם מיוחד והופך את המאכל לטעים אפילו למי שחושב שאיננו אוהב דגים.
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה דג סלמון באורך כ-20 ס"מ , מופשר
חומרים למשרה:
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי
½ כפית מלח דק
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 ענף רוזמרין (רק עלים)
¼ כפית פלפל לבן
2 עלי דפנה
1 כוס מים רותחים
חמרים למריחה לפני טיגון:
1 כפית חרדל דיג'ון
1 כף רוטב טריאקי
שמן קנולה לטיגון
כלי פלסטי שיכיל את פילה הסלמון עם המשרה לפני טיגון.
קערית להכנת הממרח לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את פילה הסלמון במשך לילה במקרר. למחרת להוציא ולשפוך את מי ההפשרה.
להכין את המשרה מן החומרים לעיל ולהשרות את פילה הסלמון בכלי פלסטי נוח עם נוזלי המשרה למשך כ-1 שעה לפחות במקרר.
לאחר ההשרייה, להוציא את פילה הסלמון , לשפוך את נוזלי ההשרייה וליבש את הפילה ע"י מפיות נייר מטבח.
להכין תערובת למריחה ולמרוח את הדג משני צדדיו. לחתוך למנות בגודל כ-5-6 ס"מ.
לחמם שמן במחבת ולהתחיל טיגון מנות הפילה כאשר צד העור למטה (מטוגן ראשון) .
לאחר כ-4 דקות לבדוק אם הטיגון חדר למחצית עובי הפילה, אז להפוך ולטגן עד שעשוי טוב (עוד כ-4 דקות).
להוציא על מגבת נייר, לקרר מעט ולהגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אבינעם לבני
שתף את המתכון