הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
30 דגיגונים
1/2 ליטר שמן זית
1/2 ליטר מיץ לימון
30 פלפלי שאטה קטנים ומסוכנים
5 גרם פלפל אנגלי שלם
כפית גרגירי חרדל
אופן ההכנה
1.מפלטים את הדגיגונים, מוציאים את השדרה ומנקים את הזנב והראש.
2.מסדרים ע"ג מגש שטוח, מכסים במלח גס ומשאירים בחוץ או שמים עם ניילון נמצד
במקרר למשך כשלושה ימים.
3.לאחר שלושה ימים שוטפים את הדגיגונים ושמים בקוספת אחסון עם המרינדה. מומלץ
להגיש עם בצל לבן קצוץ דק ליד לצד לחם וחמאה.
מגיש:
מקור: אליעזר לויה
שתף את המתכון