חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סרדינים כבוש - מעדן קטלני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת האנשובי מתחילה בסוף חודש מרץ ומסתיימת באוגוסט. מחיר קילו סרדינים בעונה הוא 20-30 שקל לקילו. אל תשלמו יותר. br
פילה סרדינים כבוש - מעדן קטלני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת האנשובי מתחילה בסוף חודש מרץ ומסתיימת באוגוסט. מחיר קילו סרדינים בעונה הוא 20-30 שקל לקילו. אל תשלמו יותר. br
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
30 דגיגונים
1/2 ליטר שמן זית
1/2 ליטר מיץ לימון
30 פלפלי שאטה קטנים ומסוכנים
5 גרם פלפל אנגלי שלם
כפית גרגירי חרדל
אופן ההכנה
1.מפלטים את הדגיגונים, מוציאים את השדרה ומנקים את הזנב והראש.
2.מסדרים ע"ג מגש שטוח, מכסים במלח גס ומשאירים בחוץ או שמים עם ניילון נמצד
במקרר למשך כשלושה ימים.
3.לאחר שלושה ימים שוטפים את הדגיגונים ושמים בקוספת אחסון עם המרינדה. מומלץ
להגיש עם בצל לבן קצוץ דק ליד לצד לחם וחמאה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אליעזר לויה
שתף את המתכון