חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה בדקה ה- 90
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר יש אורחים שמודיעים שהם מגיעים בדקה ה- 90 או חברים של הילדים ואתם רוצים להכין משהו קליל ומהיר
פיצה בדקה ה- 90
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כאשר יש אורחים שמודיעים שהם מגיעים בדקה ה- 90 או חברים של הילדים ואתם רוצים להכין משהו קליל ומהיר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' קטנה של קמח אסם תופח
2 כפות שמן זית
1 כפית חומץ רגיל
קורט מלח
קורט סוכר
קורט אורגנו יבש
מים לפי הצורך
לרוטב:
1 קופסאת רסק עגבניות קטן (100 גרם)
1 בצל קטן קצוץ
1 עגבנייה קטנה קצוצה
מלח
פלפל
תבלין לפיצה (לא חובה)
אורגנו יבש
תוספות:
גבינה צהובה
כל ירק או תוספת שמתקבלת על הדעת ויש בנמצא
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים לקערה ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת מים לפי הצורך עד קבלת בצק אחיד, רך וגמיש אך לא דביק.
משטחים את הבצק על נייר אפייה ומניחים על רשת התנור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 7 דקות.
מוציאים את הבצק ומורחים עליו רסק עגבניות, מפזרים מעל מלח, פלפל שחור, אורגנו יבש ולמי שיש מעט תבלין מיוחד לפיצה. מעל מפזרים בצל קצוץ קטן ואת העגבנייה קצוצה ומכניסים שוב לתנור לעוד כ- 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים את התוספות כאוות נפשכם וכן את הגבינה. רצוי לפזר שוב מעל עוד מעט אורגנו יבש ותבלין לפיצה (למי שיש) ולהכניס לתנור לעוד כ- 7 דקות עד שהגבינה הצהובה נמסה.
בתאבון
מגיש: m73
מקור: אישי מאולתר
שתף את המתכון