חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון לבצק לפיצה כשר לפסח
פיצה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון לבצק לפיצה כשר לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות קמח תפו"א
1 כוס קמח מצה
1 כפית מלח
½ כף פלפל שחור+ 2 גבעולי תימין {עלים בלבד}
1/3 כף אבקת סודה לשתיה
½ שקית אבקת אפייה
1 ביצה
½2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים היבשים בקערה, כולל התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מרתיחים את המים, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
מקציפים במיקסר את הביצים (חלבון+חלמון) במשך כמה דקות,מוסיפים לתערובת
ומערבבים עד שהכל הופך לעיסה.
מקמחים בקמח תפו"א משטח עבודה.
בידיים רטובות אוספים את העיסה מתוך הקערה ומניחים מעל משטח העבודה המקומח.
משטחים מעט את העיסה.
מפזרים עוד קצת קמח תפו"א מעל העיסה ועם מערוך מרדדים עלה דק
להקפיד על כך בכדי להגיע לתוצאה סופית פריכה.
מחממים תנור מראש לחום גבוה 200°c.
משמנים תבנית אפייה ומניחים מעליה את עלה הבצק.
מורחים מעל הבצק : רוטב, גבינה, תוספות, שוב גבינה, ועוד מעט תוספות,
מעל הכל אורגנו ואם אוהבים מעט צ`ילי גרוס.
או לחילופין: שמן, גבינה, תוספות, גבינה, שמן, וקישוט.
מעל הכל מעט אורגנו וצ`ילי גרוס.
אופים ( 200°c) עד להשחמה בערך 30 דקות.
מגיש: coolmichal
מקור:
שתף את המתכון