חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה מארבע גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מארבע גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח
25 גרם "שמרית"
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר
1/2 2 כוסות מים פושרים
לציפוי :
100 גרם גבינת רוקפור, מפוררת
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת גס
100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
מעט שמן זית
לעיטור :2 כפות רוזמרין
אופן ההכנה
1. לשים בצק מכל החומרים. מותירים מעט קמח ללישה. מכסים את הקערה ובה הבצק במגבת ומעמידים במקום חמים ¼ שעה. לשים שוב ומרדדים, ושוטחים על תבנית עגולה, גדולה (עד 34 ס"מ) ומקומחת.
2. מחלקים את הבצק בדמיון לארבעה חלקים ומניחים על כל חלק גבינה אחרת. מותירים שוליים ללא גבינה.
3. זולפים על הגבינות מעט שמן זית, מעטרים ברוזמרין. מברישים בשמן זית גם את השוליים.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל – 230 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאד) , במשך כ – 10 דקות, או עד שכל הגבינות נמסות ומבעבעות. מגישים חם מאד.
5. בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: מועצת החלב
שתף את המתכון