הוראות הכנה
מרכיבים
1 פיתה
רסק עגבניות
בצל
גבינה צהובה
פלפל ירוק או אדום (לא חובה ולפי הטעם)
אופן ההכנה
חותכים את הפיתה לשניים לקבלת שני עיגולים שלמים .
על כל עיגול מורחים את רסק ההעגבניות לפי הטעם .(אין דבר כזה יותר מידי , וגן לא מעט מידי)
מפזרים גבינה צהובה מגוררת , ומפרזרים את הבצל והפלפל.
כמובן שאפשר להוסיף כל דבר שרוצים.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות בחום של 160-180 מעלות.
והתיאבון.
מגיש:
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון