חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה קלה ומהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק :
3 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
¼ כוס שמן
1 כפית מלח
½1 כוס מים פושרים
רוטב:
שום ,בצל,
2 עגבניות מגורדות
מחל,פפריקה שמן
רסק עגבניות
רוטב צילי אוריגנו יבש פלפל שחור
350 גר' גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
בצק:
מערבלים את כל החומרים לבצק יחד
מתפיחים כ 30 ד'
הבצק דליל מעט
הכנת הרוטב:
בסיר קטן על אש נמוכה
מעט שמן בסיר
מרגדים את הבצל ומטגנים מעט
2 עגבניות שום פפריקה מוסיפים לסיר
ולהמשיך לטגן על אש נמוכה
רוטב צילי אוריגנו מלח ,פלפל שחור
להוסיף ¾ כוס מים
2 כפות רסק עגבניות
ולמשיך לבשל כ 5 ד'
לכבות את האש ולצנן כ 10 ד'
לוקחים את הבצק לאחר שתפח
משטחים על תבנית אפייה
שופכים את הרוטב על הבצק ומורחים על כל התבנית בעזרת מרית
( מי שאוהב אפשר לפזר גם חצילים מטוגנים ופלפל אדום וכתום , אפשר גם טונה )
אח"כ מפזרים את הגבינה הצהובה על הרוטב אפשר גם מעט אוריגנו
בהצלחה ובתאבון
ו
מגיש: ital
מקור: סבתא
שתף את המתכון