הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה חומוס קפוא שבושל כ 20 דקות או 2 קופסאות גרעיני חומוס
(ניתן לעשות גם מאפונת גינה)
3 כפיות שמן זית
2 כפיות שמן אורז
½2 כפיות אבקת וואסבי
1 כפית אבקת חרדל
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
½ כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את גרעיני החומוס עם כל שאר החומרים, בקערה גדולה.
2. משטחים את החומוס ,בתבנית אלומיניום גדולה ומפזרים היטב.
3. קולים כ 45 דקות , בתנור שחומם מראש ל -200°c ,עד שמשחימים כמעה.
(אחרי רבע שעה כדאי לנער בעדינות את התבנית כדי שגרגירי החומוס יאפו בצורה אחידה)
4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפחות 30 דקות.
5. לאיחסון בכלי אטום במקפיא עד 3 חודשים. (ככל הנראה לא תזדקקו:) )
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון