חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצוחי חומוס וואסבי (חטיף אולטימטיבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף אולטימטיבי בטעם וואסבי מתחילים לנשנש זהירות עד שלא נגמר לא מפסיקים
פיצוחי חומוס וואסבי (חטיף אולטימטיבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף אולטימטיבי בטעם וואסבי מתחילים לנשנש זהירות עד שלא נגמר לא מפסיקים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה חומוס קפוא שבושל כ 20 דקות או 2 קופסאות גרעיני חומוס
(ניתן לעשות גם מאפונת גינה)
3 כפיות שמן זית
2 כפיות שמן אורז
½2 כפיות אבקת וואסבי
1 כפית אבקת חרדל
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
½ כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את גרעיני החומוס עם כל שאר החומרים, בקערה גדולה.
2. משטחים את החומוס ,בתבנית אלומיניום גדולה ומפזרים היטב.
3. קולים כ 45 דקות , בתנור שחומם מראש ל -200°c ,עד שמשחימים כמעה.
(אחרי רבע שעה כדאי לנער בעדינות את התבנית כדי שגרגירי החומוס יאפו בצורה אחידה)
4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפחות 30 דקות.
5. לאיחסון בכלי אטום במקפיא עד 3 חודשים. (ככל הנראה לא תזדקקו:) )
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון