הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה גדולים לבישול
60 גרם חמאה ללא מלח
1/2 כוס שמנת 38%
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות של 3 ס"מ. לבשל במים עם 1 כפית מלח לכל
ליטר מים עד שיתרככו מאוד.
2. להוציא את תפוחי האדמה המבושלים מהמים ולהעביר לקערה, להוסיף להם חמאה ושמנת
ולמעוך הכל יחד. לערבב ולהעביר את המחית לנפה של קמח ובאמצעות מרית פלסטיק למעוך
וללחוץ את המחית דרך הרשת לתוך קערה כך תתקבל מחית חלקה ועדינה.
3. להוסיף למחית פלפל שחור ואגוז מוסקט מגורד טרי ומלח לפי הטעם ולערבב.
4. את המחית הזו ניתן לעצב בצלחת באמצעות שקית זילוף כמו קרם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון