חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם! brמישהו יוכל לספק לי מידע על איך במסעדת "ספגטים" הם עושים את הפירה המממדדהיים הזה הקרמי והטעים? brהאם משתמשים בשמנת (מתוקה/לבישול/??) או בחלב, חמאה?? משהו? br brאם תוכלו להביא לי מתכון לפירה כזה אני אודה לכם מאוד! br brקרן
פירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם! brמישהו יוכל לספק לי מידע על איך במסעדת "ספגטים" הם עושים את הפירה המממדדהיים הזה הקרמי והטעים? brהאם משתמשים בשמנת (מתוקה/לבישול/??) או בחלב, חמאה?? משהו? br brאם תוכלו להביא לי מתכון לפירה כזה אני אודה לכם מאוד! br brקרן
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה גדולים לבישול
60 גרם חמאה ללא מלח
1/2 כוס שמנת 38%
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות של 3 ס"מ. לבשל במים עם 1 כפית מלח לכל
ליטר מים עד שיתרככו מאוד.
2. להוציא את תפוחי האדמה המבושלים מהמים ולהעביר לקערה, להוסיף להם חמאה ושמנת
ולמעוך הכל יחד. לערבב ולהעביר את המחית לנפה של קמח ובאמצעות מרית פלסטיק למעוך
וללחוץ את המחית דרך הרשת לתוך קערה כך תתקבל מחית חלקה ועדינה.
3. להוסיף למחית פלפל שחור ואגוז מוסקט מגורד טרי ומלח לפי הטעם ולערבב.
4. את המחית הזו ניתן לעצב בצלחת באמצעות שקית זילוף כמו קרם.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון