חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירה איכותי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה וטעים להפליא !! מומלץ !!
פירה איכותי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה וטעים להפליא !! מומלץ !!
הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפו"א
1 בצל סגול
3 גבעולים של בצל ירוק
חופן צנוברים
חמאה
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כף אבקת מרק בצל
פלפל שחור , לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומבשלים כחצי שעה או עד שהם רכים.
לקראת סוף הבישול (אפשר גם בהתחלת הבישול אתם קובעים) חותכים את הבצל הסגול לחתיכות בינוניות (שירגישו אותן) ומטגנים עד שישקיפו (אני מעדיף לשרוף אותם קלות).
משחימים את הצנוברים (אני מוסיף הרבה) על מחבת ללא שמן (בצנובר יש שומן...) עד לקבלת הצבע הרצוי.
חותכים את הבצל הירוק באלכסון לחתיכות בינוניות.
מועכים את תפוחי האדמה מוסיפים 15 גרם חמאה (לאלו ששומרים כשרות ניתן לשים מרגרינה בטעם חמאה אך הדבר גורע מן הטעם) את הבצל הסגול , הצנוברים , חצי כף אבקת מרק עוף , חצי כף אבקת מרק בצל , פלפל שחור לפי הטעם ומגרדים אגוז מוסקט (ניתן להשתמש באבקה) ומערבבים היטב.
שיהיה בתאבון וצפו לשבחים !
מגיש: עמית25
מקור: מקורי
שתף את המתכון