הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה [ מהסוג הלבן ] מבושלים כ 40 דקות במים וכפית מלח מקולפים .
כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
כף שמיר קצוץ דק טרי
שביבי בצל מטוגן [ לאוהבי הבצל לא חובה ]
אופן ההכנה
לרסק את תפוחי האדמה לפירה גס .
לערבב היטב את החמאה והשמנת להוסיף את המוסקט ופלפל שחור וקורט מלח ולערבב היטב
להוסיף את השמיר לערבב היטב .[להוסיף את שביבי הבצל לאוהבים ]
לחבר את התערובות לערבב היטב ולהגיש חם !
בתאבון
מגיש:
מקור: מסעדת נאלי ברזליה
שתף את המתכון