כשאמא התחילה ללמוד לתואר ראשון לא היתה ברירה ואבא-יהודה-דגן נכנס למטבח.
בארוחת שבת-בערב הראשונה אכלנו שניצל-טבעול, סלט ירקות והרבה הרבה חומוס
אבל בבוקר הציל אבא את שמו הטוב והביא אותה ב?גורמה כשהגיש לנו את הגרסה היהודה-דגנית
לפירה...
הרבה למדו להכין אותו אבל עובדה היא, שגם אלה שיודעים איך, מבקשים שנביא איתנו כשאנחנו באים לשבת
|
|
כשאמא התחילה ללמוד לתואר ראשון לא היתה ברירה ואבא-יהודה-דגן נכנס למטבח.
בארוחת שבת-בערב הראשונה אכלנו שניצל-טבעול, סלט ירקות והרבה הרבה חומוס
אבל בבוקר הציל אבא את שמו הטוב והביא אותה ב?גורמה כשהגיש לנו את הגרסה היהודה-דגנית
לפירה...
הרבה למדו להכין אותו אבל עובדה היא, שגם אלה שיודעים איך, מבקשים שנביא איתנו כשאנחנו באים לשבת
|
הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה
3 בצלים
2-3 בטטות
פפריקה מתוקה
שמן (אפשר שמן זית)
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה והבטטות לקוביות ומבשלים עד שמתרכך
את הבצלים חותכים קצוץ או לטבעות דקות ומטגנים
מסננים את התפוחי אדמה והבטטות ומוסיפים את הבצל
מתבלים, מוסיפים 3 כפות שמן ופטרוזיליה
מועכים טוב-טוב
מגיש:
מקור: אבא-דגן
שתף את המתכון