הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרובית מופרדת לפרחים
2 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים
1 סלסלת פטריות פרוסות
אבקת בצל
אבקת שום
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. מניחים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהכרובית רכה. מוציאים ומניחים במסננת.
2. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן תוך ערבוב מתמיד עד שהפטריות התרככו.
3. מועכים את הכרובית לפירה ומוסיפים את תערובת הפטריות.
4. מתבלים לפי הטעם ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון