הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים
500 גרם בשר טחון
פילפל שחור לפי הטעם
מלח
רבע כפית כמון
רבע כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
שמן לטיגון
כורכום
1 ביצה
קמח מצה
אופן ההכנה
שולקים את תפו''א בקליפתם
ליקצוץ את הבצל דק דק
לטגן את הבצל במעט שמן
להוסיף את הבשר הטחון
להמשיך לטגן על להבה בינונית
להוסיף את כל התבלינים
ולהמשיך לטגן להוריד מהאש ולהניח בצד שהתערובת תיתקרר
את התפו''א לקלף ולימעוך לפירה טוב טוב
להוסיף מעט מלח וטיפת כורכום
ליצור עיגולים קטנים מהפירה
לעשות חור עם האגודל בעיגול של הפירה ולמלות בעיסה של הבשר
לעשות צורה מאורכת או עיגול
לחמם שמן עמוק במחבת
ליתבול בקמח מצה ואחר כך בביצה ולטגן
אפשרי לטגן רק בביצה ללא קמח מצה
בתאבון מתכון מנצח
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון