חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירה פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירה פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפוחי אדמה גדולים בינונים כף אבקת מרק עוף מעט מלח פלפל שחור חצי כף כורכום אפשר להעשיר את הטעם לאוהבים עם 3 גבעולי שמיר קצוץ מאד טעים 100 גרם מרגרינה לאפייה ולבישול פרווה כמובן וזהו
אופן ההכנה
לשלוק את תפוחי האדמה במים מורתחים עד שהם מוכנים בעזרת מזלג בודקים אם הם כבר רכים ומוכנים ניתן לקלוף אותם בקולף לפני הרתיחה כשהם מוכנים איך שהם חמים להוצא קודם את המים החמים בזהירות לא לקבל כוויה להשאיר אותם בסיר הריק מהמים ולהוסיף עליהם במהירות לפני שיתקררו את המרגרינה קודם כל ואז את שאר המרכיבים כדי שהמרגרינה תימס מהחום שלהם בפנים ואז לערבב היטב עם כפ (קודם עם מרסק של פירה למעוך היטב שלא יהיו גושים)וזהו בתיאבון ממש טעים מאת נונה שאוהבת לבשלל מטעמים
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון