הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה מזן דזירה (חומים) מבושלים מעוכים לפירה דק
4 בטטות בינוניות מבושים ומעוכים לפירה דק
1 כוס שמנת חמוצה
1/2 כוס גבינת פרמזן
1/2 כוס גבינת צדר
250 ג"ר גבינת שום שמיר 30%
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס גבינת פרמזן וצדר מעורב לקישוט
אופן ההכנה
1. ב2 קערות נפרדות מניחים את סוגי הפירה השונים ומוסיפים לשתיהן
1/2 כוס שמנת
125 ג"ר גבינת שום שמיר
1/2 כוס גבינת פרמזן לפירה הלבן
1/2 כוס גבינת פרמזן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
מערבבים את הכל היטב
2. בכלי פיירקס מפזרים
שכבה ראשונה - פירה לבן, שכבה פירה בטטה, פירה לבן, וסוגרים בבטטה
3. מכניסים לתנור בטמפרטורה מקסימלית ל 20 דקות
4. מוציאים מפזרים מעל את חצי הכוס של פרמזן וצדר ומכניסים לתנור שוב ל 7 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון