הוראות הכנה
מרכיבים
1 בקבוק בירה לבנה
40 ענבים
3 אגסים
3 תפוחי עץ
100 גרם צימוקים
5 תאנים
1/2 מלון קטן
1 קופסא דובדבנים מסוכרים שטופים במים
1/2 2 כפות סוכר
עלי נענע
אופן ההכנה
לחתוך את הפירות הטריים לחתיכות קטנות.
להעביר לסיר ולהרתיח עם 2 כפות מים.
להנמיך את האש ולהוסיף את הבירה ולערבב.
לבשל 5 דקות, להוסיף סוכר, דובדבנים, צימוקים ותאנים ולערבב היטב.
לבשל את הכל 5 דקות
לצקת לקערות קטנות ולקשט בעלי נענע
לקרר לפחות ל-3 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון