חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירות יבשים ממולאים בבשר טלה וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים ממולאים בבשר טלה וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 פירות יבשים מכל סוג: תאנים, משמשים, שזיפים מגולענים
2 בצלים פרוסים
מעט שמן לטיגון
½ ליטר בירה כהה
2-3 מקלות קינמון
מלח ופלפל
למלית: 750 גרם בשר טלה טחון
2 בצלים קצוצים דק
חופן צנוברים קלויים
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
למשרה: 2 כפות דבש
½ כוס מיץ לימון
½ כפית קינמון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן עד להזהבה. מצננים ומעבירים לקערה יחד עם שאר חומרי המלית ומערבבים.
חורצים כיסים בפירות היבשים. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הפירות היבשים כחצי שעה. ממלאים את הפירות בתערובת הבשר ומהדקים.
מזהיבים במחבת עמוקה, במעט שמן ,את פרוסות הבצל. מסדרים את הפירות הממולאים על הבצל. מוסיפים בירה, מעט מים, שארית המשרה, מלח ופלפל ומקלות קינמון. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.
מגישים על מצע אורז עם מעט רוטב מהמחבת.
מגיש: dylam
מקור: שף מנחם נוי ממסעדת סוזאנה
שתף את המתכון