הוראות הכנה
מרכיבים
36 פרחי קישואים
1 תפוח אדמה
1 קישוא
50 גרם שעועית ירוקה
25 גרם חמאה מומסת
מלח, פלפל
1/2 כוס (50 גרם) גבינת פרמז'ן מגוררת
1 כף ריחן קצוץ
1 שן שום
1 ביצה
4 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום 180 מעלות.
שוטפים את הפרחים ומייבשים אותם במגבת נייר.
קולפים וקוצציםדק את תפוח האדמה.
שוטפים את הקישוא ואת תרמילי השעועית וחותכים את הקצוות.
קוצצים דק.
מעבירים את תפוח האדמה, את הקישוא ואת השעועית דרך מטחנה.
שמים את התערובת בקערה ומוסיפים חמאה מומסת, מלח ופלפל, גבינה, ריחן ושום כתוש.
מערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה הטרופה.
ממלאים את פרחי הקישואים בתערובת - יש להיזהר לא למלא אותם יותר מידי ולא לקרוע אותם.
מסדרים את הפרחים בכלי חסין אש זה לצד זה.
מטפטפים מלמעלה את השמן ואופים בתנור כ-20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון