הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח שטיבל 1
50 גרם שמרים טריים
2 כפיות מלח גדושות
1 כף סוכר
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד. (רצוי לעבוד עם בצק רטוב עד כמה שניתן) להניח להתפחה במשך שעה. לחלק את הבצק לכדורים בני כ- 100 גרם כ"א. להניח להתפחה נוספת במשך 20 דקות. לרדד כל כדור על משטח מקומח, לעובי של כ- חצי סנטימטר. לאפות בתנור / טבון שחומם מראש. לגיוון, ניתן להבריש את הבצק לפני הכנסתו לתנור בשמן זית, ולפזר על הבצק עשבי תיבול כגון רוזמרין,טימין, זעתר וכו' ומלח גס. כמו-כן, ניתן להוסיף סוגי גבינה שונים, זיתים, פלפלים קלויים וכו'.
מגיש:
מקור: אתר STYBEL
שתף את המתכון