חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אופה את הפיתות על תבנית הפוכה, כך אני אופה אותן בשלשות
פיתה 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אופה את הפיתות על תבנית הפוכה, כך אני אופה אותן בשלשות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים
½3 כוסות מים
1 כפית מלח
מעט שמן לשימון התבנית
מעט קמח לקימוח שולחן עבודה
תבנית
אופן ההכנה
1. להמיס את השמרים ב-2 כפות מים פושרים, ולהניח להכפלת הנפח
2. בקערה שמים את הקמח והמלח ולהוסיף את השמרים שתפחו
3. להתחיל ללוש את הבצק ותוך כדי לישה, להוסיף את שארית המים
4. להניח בצד להתפחה מכוסה במגבת להכפלת הנפח
5. לכדרר כדורים מהבצק
6. לפזר מעט קמח מעל שולחן עבודה לפתוח כל כדור לעלה דק
7. להניח את הפיתה על תבנית משומנת לאפות בגריל כ- 10-5 דקות עד שמתקבלות בועות
ומעט גוון חום ולהפוך לצד השני
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: יעל התמניה
שתף את המתכון