חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לפיתות שלימד אותי איש חביב שעשה אותן על טאבון ביום הולדת של בן דוד שלי. brמעולה גם כבסיס לפיצה..
פיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לפיתות שלימד אותי איש חביב שעשה אותן על טאבון ביום הולדת של בן דוד שלי. brמעולה גם כבסיס לפיצה..
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כפית שמרים
1 כף סוכר
¾ כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
1 כפית מלח שטוחה
אופן ההכנה
מערבבים את השמרים, הסוכר ו ¼ מכוס המים ומשהים 15 דקות.
מערבבים בקערה גדלה את הקמח והמלח, מוסיפים את תערובת השמרים שחיכתה..ומים נוספים לפי הצורך
לשים 10 דקות עד שהבצק נוח
מתפיחים מכוסה במגבת לחה - שעה.
לשים ומחלקים ל 8 כדורים. מרדדים כל כדור לגודל הרצוי. לוודא כי בזמן הרידוד שאר כדורים מכוסים וזה שרודד מיד לכסות.
לתנור / טאבון / אובן שחומם מראש ל 250°c ל 5- 7 דקות.
הפיתה תתנפח
לכסות מיד עם ההוצאה.
מגיש: tomerel9
מקור: יום הולדת של גילי
שתף את המתכון