הוראות הכנה
מרכיבים
1 כפית שמרים
1 כף סוכר
¾ כוס מים פושרים
3 כוסות קמח
1 כפית מלח שטוחה
אופן ההכנה
מערבבים את השמרים, הסוכר ו ¼ מכוס המים ומשהים 15 דקות.
מערבבים בקערה גדלה את הקמח והמלח, מוסיפים את תערובת השמרים שחיכתה..ומים נוספים לפי הצורך
לשים 10 דקות עד שהבצק נוח
מתפיחים מכוסה במגבת לחה - שעה.
לשים ומחלקים ל 8 כדורים. מרדדים כל כדור לגודל הרצוי. לוודא כי בזמן הרידוד שאר כדורים מכוסים וזה שרודד מיד לכסות.
לתנור / טאבון / אובן שחומם מראש ל 250°c ל 5- 7 דקות.
הפיתה תתנפח
לכסות מיד עם ההוצאה.
מגיש:
מקור: יום הולדת של גילי
שתף את המתכון