חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות נהדרות וממש ממש ניחטפות בתיאבון
פיתות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות נהדרות וממש ממש ניחטפות בתיאבון
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח
כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
מיים פושרים לפי הצרוך עד שהבצק לא דביק
אופן ההכנה
שמם את הקמח המלח והשמרים ואז את המים ולשים עד שהבצק נוח ולא דביק
נותנים לא לנוח במקום חמים בערך 40 דקות
ואז לשים ומורידים לו את הנפח לוקחים כדורים ושמים על מקום מקומח
מרדדים אחד אחד לצורת פיטה ושמים בסיר בדיוק לכמה שנית כול צד עד שהן מתנפחות
בתיאבון חגית
מגיש: hagit310
מקור:
שתף את המתכון