הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח (+מעט קמח לטבילה)
3 כוסות מים רותחים
כפית מלח
כף שמרים
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את הקמח השמרים והמלח
2. מוסים את המים, לאט לאט, לשים לבצק
3. מכסים בבד, משהים במקום חמים 40 דקות לתפיחה
4. מחלקים את הבצק ל-5 חלקים,מכדררים, טובלים כל כדור בקמח
5. מרדדים כך: זורקים את הכדור מיד ליד, כשהאצבעות פרושות,(דומה לעשיית פיצה) עד
שמתקבל עיגול דק בקוטר 25-30 ס"מ
6. מחממים את משטח הסג' (או את הווק ההפוך), ושוטחים עליו את הבצק
7. אופים עד שהבצק מזהיב
8. בתאבון
מגיש:
מקור: נוואל אבו-גוש
שתף את המתכון