הוראות הכנה
מרכיבים
5 כוסות אורז מושרה במים לפחות חצי שעה
4 כרעיים חצויות
2 כפות שמן
5 כפות רסק עגבניות
¾ בצל גדול קצוץ דק
5 כפיות מלח
½6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן. מטגנים את הכרעיים עד להשחמה יפה של העור. במקביל מערבבים את רסק העגבניות עם כוס מים. מוסיפים את הבצל לעוף לטיגון קצרצר ומיד מוסיפים את הרסק המדולל במים. מוסיפים את המלח ואת יתר המים ומבשלים עד שהעוף חצי מוכן. מסננים את האורז ומוסיפים לעוף. מכסים עם מכסה ועם מגבת (!). מבשלים על אש קטנה כשעה. מגישים חם.
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון