הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
8 ביצים
450 גרם סוכר
3 כוסות חלב
1 קופסא חלב מרוכז
כוס ריבת חלב (אופציונאלי לזיגוג)
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 ממיסים כוס סוכר לקרמל זהוב בתוך מחבת או סיר ויוצקים את הקרמל
על תבנית (2010) חסינת חום. מוודאים שהקרמל מצפה היטב את כל
התבנית.
2 מקציפים את שארית הסוכר עם ביצים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים חלב. מערבבים היטב ויוצקים את
התערובת על הקרמל.
3 מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים עד שליש
מגובה תבנית הפלאן. אופים בחום של 170 מעלות כ 45 דקות עד שהפלאן
יציבו סכין שמוחדרת פנימה יוצאת יבשה.
4 מקררים את הפלאן לגמרי והופכים אותו לתבנית הגשה. מורחים
בזהירות את ריבת החלב על הפלאן ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון