חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאפל מיצרי ע"ב פול יבש בסגנון מסעדת "זייתון בקהיר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפלאפל המיצרי ידוע בכל רחבי העולם כמעדן ההבדל הוא brשהוא עשוי מפולי פול יבש ולא מחומוס brטעמו טעם גן עדן טעים פריך ושחום מעט יותר brמבן דודו הפלאפל הים תיכוני העשוי מגרגירי חומוס יבש
פלאפל מיצרי ע"ב פול יבש בסגנון מסעדת "זייתון בקהיר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפלאפל המיצרי ידוע בכל רחבי העולם כמעדן ההבדל הוא brשהוא עשוי מפולי פול יבש ולא מחומוס brטעמו טעם גן עדן טעים פריך ושחום מעט יותר brמבן דודו הפלאפל הים תיכוני העשוי מגרגירי חומוס יבש
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
500 גרם פול מצרי (קטן)
1 כפית סודה לשתייה
2 כפיות כמון
6 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני מגורר
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה קצוצה
1 כף עמילן
מלח ופלפל
פפריקה חריפה (למי שאוהב)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. משרים את הפול במים למשך הלילה. מסננים ומעבירים לקערת מעבד מזון. מפעילים עד שנוצרת מחית חלקה. מוסיפים סודה לשתייה ומשהים כשעה.
2. מוסיפים את כל יתר החומרים ומעבדים לתערובת אחידה
3. צרים כדורים בידיים לחות ולוחצים עליהם מעט על מנת לקבל קציצות פחוסות
4. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון