הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
500 גרם פול מצרי (קטן)
1 כפית סודה לשתייה
2 כפיות כמון
6 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני מגורר
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה קצוצה
1 כף עמילן
מלח ופלפל
פפריקה חריפה (למי שאוהב)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. משרים את הפול במים למשך הלילה. מסננים ומעבירים לקערת מעבד מזון. מפעילים עד שנוצרת מחית חלקה. מוסיפים סודה לשתייה ומשהים כשעה.
2. מוסיפים את כל יתר החומרים ומעבדים לתערובת אחידה
3. צרים כדורים בידיים לחות ולוחצים עליהם מעט על מנת לקבל קציצות פחוסות
4. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון