הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עדשים ירוקות מושרות לילה שלם במים
4 פלפל צ'ילי חריף נקי מגרעינים
½ חבילה פטרוזיליה
8 שיני שום קלופות
½ כפית כמון שחור
1 כפית כמון
1 כפית קארי
1כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
טוחנים במטחנת בשר את העדשים עם השום, הפטרוזיליה, הצ'ילי והכמון השחור. לתערובת שנוצרה מוסיפים את המלח, הקארי והכמון ומערבבים היטב. מחממים את השמן העמוק. צרים כדורים מתערובת העדשים ומטגנים בשמן. מוציאים לנייר סופג.
מגישים חם עם פיתות חמות, סחוג, עמבה, חמוצים וטחינה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון