הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג פול קטן מושרים במים ללילה
1/2 ק"ג חומוס יבש מושרים במים ללילה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ דק דק וסחוט מנוזלים
3 שיני שום קצוצצים דק דק
3 כפיות קמח
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
שקית אבקת אפיה
1/4 כוס מים
שמן סויה לטיגון
אופן ההכנה
מסננים את גרגרי הפול והחומוס ומעבדים במעבד מזון
מערבבים את כל המרכיבים לתוך קערה לעיסה
יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק.
אם העיסה מימית להוסיף קמח
אם העיסה צמיגה מדי להוסיף מים
מגיש:
מקור: הפול המצרי
שתף את המתכון