חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלודה ( ברד פרסי ) בטעם תפוחים - " ברד תפוחים "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון דיאטתי של פלודה ללא איטריות . br" פלודה שירזי " הוא ברד פרסי עם איטריות , brבארץ ניתן להשיג אותו בקיוסקים של דרום תל-אביב .
פלודה ( ברד פרסי ) בטעם תפוחים - " ברד תפוחים "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון דיאטתי של פלודה ללא איטריות . br" פלודה שירזי " הוא ברד פרסי עם איטריות , brבארץ ניתן להשיג אותו בקיוסקים של דרום תל-אביב .
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
5 תפוח עץ ( גראנד סמית ירוק )
¼ כוס מי ורדים פרסיים ( גלוב ) או מי ורדים רגילים
אופן ההכנה
1. ממיסים את הסוכר במים על האש,
ומצמצמים עד שמתקבלת כמות של כ-½ כוס סירופ סוכר,
ומניחים לזה להיתקרר .
2. מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה ומוסיפים את סירופ הסוכר המקורר .
3. מוסיפים את מי הוורדים ומכניסים למקפיא למשך שעה וחצי .
4. מערבבים ומחזירים למקפיא וחוזר חלילה עד לקבלת מרקם של ברד .
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור: רחל נורליאן, מגזין דרך האוכל
שתף את המתכון