חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלמידה "לקרדה" כבושה בשמן זית ומלח ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוכרים דגי הפלמידה השוחים בשמן בסופר הזיוף הזול ללקרדה לא עוד ניתן להבין בבית brולהנות מדג פלמידה או מקרל איכותי בטעם של פעם brסרטון הוידאו מדגים כיצד לפלט את הדג אחרי הכבישה
פלמידה "לקרדה" כבושה בשמן זית ומלח ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוכרים דגי הפלמידה השוחים בשמן בסופר הזיוף הזול ללקרדה לא עוד ניתן להבין בבית brולהנות מדג פלמידה או מקרל איכותי בטעם של פעם brסרטון הוידאו מדגים כיצד לפלט את הדג אחרי הכבישה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פלמידה לבנה /מקרל במשקל 1 ק"ג, בטן מנוקה
80 גרם מלח ים
20 גרם סוכר לבן
1/8 כוס שמן זית
2 בצלים ירוקים, קצוצים דק
מבחר עשבי תיבול טריים
קומץ פלפלי שאטה, קטנים וחריפים
אופן ההכנה
1.מערבבים את הסוכר עם המלח. הסוכר ישמור על הדג שלא יתייבש.
2.מניחים את הדג על נייר אפייה ללא הראש והזנב, מעסים את בטנו בתערובת המלח-סוכר,
עם מה שנותר עוטפים את עור הדג. מגלגלים את נייר האפייה סביב הדג.
מניחים במקרר ל-24 שעות.
3.למחרת, מפלטים את הדג, מפרידים את שני הפילטים מן העור והאידרה,
פורסים לפרוסות דקות מניחים בתבנית קטנה, מציפים בשמן זית, מפזרים מעל את הבצל
ירוק והעלים של עשבי התיבול וכמה פלפלי שאטה. גינה מופלאה, צפה בשמן זית מעל
הדגים. ניילון נצמד. לילה במקרר.
4. למחרת מוציאים וזוללים
***(ראה סרטון)
להוצאת האידרה (חוט השדרה) משתמשים בסכין חדה מכיוון הראש ובצמוד לאידרה
לכיוון הזנב חלקה השני ישלף עם משיכתו בעדינות באם לא לחזור על הפעולה
לקלוף העור מתחילים בזנב מכניסים סכין בין העור לבשר אוחזים בקצה העור ודוחפים את
הסכין לכיוון הראש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף איל שני
שתף את המתכון