הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1/4 ק"ג פילה דג.
8 פלפלונים מתוקים וקטנים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 בצל קצוץ דק.
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק.
2 כפיות גבינת פרמז'ן מגוררת דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 ביצה
המצרכים לרוטב
3 כפות רסק עגבניות
חצי כפית כורכום.
2 כפות אריסה.
1 פלפל אדום חריף פרוס.
1 כפית גרגרי כמון שלמים.
1 כפית גרגרי קימל שלמים.
3 שיני שום פרוסות.
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ.
3 כוסות מים.
6 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
ההכנה
טוחנים את הדג או קוצצים אותו גס.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה לתערובת אחידה.
ממלאים את הפלפלונים בעזרת כפית בתערובת,.
בשאר התערובת מכינים קציצות מטוגנות..
הרוטב
שמים בסיר את השמן,רסק העגבניות, השום גרגירי הקימל וגרגרי הכמון, מחממים ,
מוסיפים את האריסה ומערבבים עוד דקה,
מוסיפים את המים, הפלפל הקצוץ .הכורכום, המלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ 20 דקות,
מסדרים בעדינות את הפלפלונים בסיר תואם לכמות ומסביב את הקציצות מוסיפים את הרוטב ומבשלים על להבה נמוכה וברתיחה עדינה מאוד עוד כ 25 דקות,
מפזרים למעלה את עלי הכוסברה ומגישים ,
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון