הוראות הכנה
מרכיבים
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
2 כפיות חומץ בלסמי או חומץ בן-יין אדום
1 כף מים
1 כף אורגנו טרי קצוץ, או כפית אורגנו מיובש
מלח פלפל שחור
¾ כוס אגוזי מל קצוצים גס
¼ כוס זיתים שחורים מגולענים
¼ כוס גבינת פטה מלוחה מפוררת
אופן ההכנה
1. מאדים את הפלפלים עם השמן, החומץ, המים, האורגנו, המלח והפלפל השחור כ-10 דקות
באש נמוכה.
2. מסירים מהאש מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
3. מפזרים את הזיתים
4. מפזרים את הגבינה המפוררת
5. מגישים בטמפרטורת החדר
6. בתאבון
להכנה במיקרוגל:
1. מניחים בקערה את כל הפלפלים (קערה המתאימה לבישול במיקרוגל)
2. מערבבים יחד את: שמן, חומץ, מים, אורגנו, מלח ופלפל שחור
יוצקים מעל הפלפלים
3. מפזרים את האגוזים הקצוצים
4. מבשלים 5 דקות בעוצמה גבוה (כל מיקרוגל שונה כך שרק ניסוי וטעיה יכולים
לעזור לכם להביא את המוצר המוגמר לאותה איכות כמו באידוי)
5. מוציאים מהמיקרוגל - מפזרים מעל את הזיתים והגבינה
6. מגישים הטמפרטורת החדר
7. בתאבון
מגיש:
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון