הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים (בצבעים שונים)
1-2 פלפל חריף
מלח גס
2-3 כפות שמן חמניות או שמן תירס
5 עלי דפנה
5-6 שיני שום פרוס
2 כפות דבש
3/4 כוס חומץ טבעי
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. קולים את הפלפלים עד שהקליפה מתרוממת, מכניסים לסיר מפזרים מלח גס ומכסים להזעה. לאחר שהתקררו מקלפים, מסירים את הגרעינים, בשום אופן לא שוטפים במים.
2. מניחים בקערה או בצנצנת שכבות פלפלים ובניהן שום ועלי דפנה.
3. ממיסים בקערה את הדבש בחצי כוס מים מוסיפים כ-3/4 כוס חומץ ו- 2 כפות שמן, מערבבים ויוצקים על הפלפלים. מכסים ומכניסים למקרר.
מגיש:
מקור: מעריב - 03/09/04
שתף את המתכון