חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים חריפים ממולאים בבשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים חריפים ממולאים בבשר בקר brמומלץ להגיש עם טחינה טובה, פיתות חמות, סלט עגבניות קצוץ והרבה מים קרים, כמובן. br
פלפלים חריפים ממולאים בבשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים חריפים ממולאים בבשר בקר brמומלץ להגיש עם טחינה טובה, פיתות חמות, סלט עגבניות קצוץ והרבה מים קרים, כמובן. br
הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
8-12 פלפלים ירוקים חריפים (גדולים)
1/2 כוס שמן זית לטיגון
למילוי:
300 גרם בשר בקר או עגל טחון
1/3 כוס פרורי לחם
1 כוס בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית קינמון
2 כפות סוכר
1/2 כוס פטרוזיליה
1 ביצה
1/2 כף פלפל שחור גרוס
לבישול:
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
6 שיני שום חצויות
4 ענפי טימין
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומניחים בצד ל-1/2 שעה.
2.מחממים שמן זית במחבת על גבי להבה.
3.דוקרים מעט את הפלפלים ומטגנים באש גבוהה, טיגון קצר מכל צדדיו (רק בכדי
שהקליפה תצא בקלות). מוציאים את הפלפלים מהמחבת ומקלפים אותם בזהירות.
4.בעזרת סכין חותכים פתח מראש הפלפל כמעט עד לקצהו (רק בצד אחד).
5.מסירים את הגרעינים וממלאים במילוי מראש הפלפל ועד סופו ומהדקים את השוליים.
6.מניחים את הפלפלים הממולאים על גבי מחבת בשכבה אחת, מוסיפים שמן זית,
מים, שום טימין, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
7.מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-25 דקות.
מכבים וממתינים כ-1/2 שעה לפני שמגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף רפי כהן מרפאל צילום ירו ברנר
שתף את המתכון