הוראות הכנה
מרכיבים
פלפלים בכל הצבעים (מתוקים)
חומץ+מים ביחס 1:1
מעט מלח
חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
את הפלפלים להוריד גבעול ווגרעינים לשטוף היטב ולחלק לארבע(אפשרי גם שלמים).
לשים בסיר ועליהם לשפוך את המים והחומץ ביחס של כוס מים לכוס חומץ (עד לכיסוי הפלפלים). ואת התבלינים.
לבשל כשהנוזלים מגיעים לרתיחה אחת לכבות .
לפתוח מכסה ולצנן
לשים בקופסה או צנצנת מעוקרת ולמקרר
ניתן לשמור עד שבועיים במקרר
להוציא רק בידיים או כלים נקיים.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון