חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ממולאים....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
פלפלים - רצוי בהירים, שצורתם יציבה
למלית (צמחונית):
3 כוסות אורז
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
2 כפות שמן
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1 כפית מלח
פפריקה אדומה
פטרוזיליה או קוסברה קצוצה
לרוטב:
ראה מתכון קודם של כרוב ממולא
אופן ההכנה
רוחצים את הפלפלים, חותכים וזורקים את הקצה העליון, ומעמידים בצפיפות בסיר כך שיתמכו זה בזה והמלית לא תישפך החוצה
מערבבים יחד את חומרי המלית.
במהלך הבישול. ממלאים 2/3 מגובה הפלפלים. מכינים רוטב כמו בכרוב הממולא (ראה מתכון קודם), ממנו יוצקים לתוך הפלפלים וגם על התחתית עד למחצית גובה הפלפלים. לדעתי במקרה של הפלפלים עדיף שהרוטב לא יהיה חמוץ ולכן מומלץ לוותר על מלח הלימון או הלימון.
גיוונים:
מי שמתעצל ורוצה לחסוך את ריכוך עלי הכרוב וגלגולם, יכול להשתמש באותה מלית לפלפלים.
המלית הבשרית והצמחונית מתאימות לסוגים שונים נוספים של ירקות: עגבניות, קישוא, תפוח אדמה, בצל ועוד.
לגיוון אפשר להוסיף גם גזר חתוך או מרוסק ו/או בצל קצוץ לא מטוגן ויוצא יופי.
מגיש: האילתי
מקור:
שתף את המתכון