הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
500 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים במעבד מזון
2 שיני שום מעוכות
פטרוזיליה קצוצה
קופסא רסק עגבניות
כוסברה קצוצה
כוס אורז
תבלינים:
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כורכום, סוכר
5 פלפלים למילוי
אופן ההכנה
במחבת גדולה מטגנים את הבצל והבשר הטחון
מוסיפים פפריקה מתוקה וכורכום
מטגנים כ-10 דקות - עד שהבשר משנה את צבעו
ממלאים בסיר מים רותחים עד גובה 3/4 מהסיר
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה מתוקה
בקערה שמים את האורז השטוף, את הפטרוזיליה, הכוסברה ואת תערובת הבשר. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוסיפים מעט סוכר.
ממלאים את הפלפלים בתערובת ושמים בסיר.
משאירים על אש גבוהה עד לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ- 55 דקות.
בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון