חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים בסגנון ביתי אישי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ממולאים בסגנון ביתי אישי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים ירוקים לא קטנים
1 עגבנייה
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
½ ק"ג בשר עגל טחון
¾ כוס אורז
6 כפות שמן זית
½ בצל פרוס דק
½ בצל קצוץ דק
100 גרם שעועית ירוקה טרייה קצוצה
2 שיני שום קצוצות דק
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 עלי ריחן קצוצים דק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
½2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
במחבת מחממים מחצית מכמות השמן. מטגנים קלות את הבצל הקצוץ ומחצית מכמות השום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומחצית מהצ'ילי ומטגנים כשתי דקות ביחד. מוסיפים את השעועית הירוקה ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירור הבשר על ידי לחיצתו למחבת ו"חיתוך" שלו בעזרת כף עץ. מוסיפים את האורז אחרי מספר דקות וחצי כוס מים. מתבלים בכפית פפריקה מתוקה וכפית מלח ומבשלים עד לאידוי הנוזלים. מכבים את האש ומפזרים מעל את הפטרוזיליה.
חותכים לעגבנייה את הכיפה ומרוקנים את תוכנה. קוצצים את תוכן העגבנייה ושומרים בצד. מסירים את הכיפות של הפלפלים ומנקים את תוכנם מהגרעינים. שומרים את הכיפות של הפלפלים ושל העגבנייה.
מחממים את יתרת השמן בסיר גדול. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.מוסיפים את השום הנותר ואת יתרת הצ'ילי ומטגנים כדקה ביחד. מוסיפים את בשר העגבנייה, רסק העגבניות, הפפריקה הנותרת ומעט מלח ומערבבים היטב. מוסיפים מים כדי שליש מגובה הסיר ומנמיכים את האש לאחר ערבוב קל. ממלאים את הפלפלים והעגבנייה במלית הבשר והאורז ומניחים בצורה מסודרת בתוך הסיר. מכסים את הסיר ומבשלים כך כשעה ורבע.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון