הוראות הכנה
מרכיבים
5 פלפלים אדומים ו/או צהובים.(לא גדולים)
1 כוס אורז
1 צנצנת עיטורי עגבניות של אוליביה
כף רסק עגבניות
מלח
אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את הפלפלים.
פותחים מלמעלה ומוציאים את העוקץ והגרעינים.
הכנת המילוי:
מבשלים את האורז בכוס וחצי מים ומלח חצי בישול.
מעבירים את האורז לקערה מוסיפים 3 כפות עיטורי עגבניות, מערבבים הייטב וטועמים
בסיר בגודל המתאים מכניסים את יתרת עיטורי העגבניות, כף רסק עגבניות, חצי כוס מים ומחממים. בינתיים ממלאים את הפלפלים ומכניסים לסיר. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
מגיש:
מקור: אוליביה
שתף את המתכון