חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים לצימחונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתי צמחונית מיום שהיא מכירה את עצמה ומתגוררת באילת, זה אחד התבשילים האהובים עליה .
פלפלים ממולאים לצימחונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתי צמחונית מיום שהיא מכירה את עצמה ומתגוררת באילת, זה אחד התבשילים האהובים עליה .
הוראות הכנה
מרכיבים
5 פלפלים אדומים ו/או צהובים.(לא גדולים)
1 כוס אורז
1 צנצנת עיטורי עגבניות של אוליביה
כף רסק עגבניות
מלח
אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את הפלפלים.
פותחים מלמעלה ומוציאים את העוקץ והגרעינים.
הכנת המילוי:
מבשלים את האורז בכוס וחצי מים ומלח חצי בישול.
מעבירים את האורז לקערה מוסיפים 3 כפות עיטורי עגבניות, מערבבים הייטב וטועמים
בסיר בגודל המתאים מכניסים את יתרת עיטורי העגבניות, כף רסק עגבניות, חצי כוס מים ומחממים. בינתיים ממלאים את הפלפלים ומכניסים לסיר. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
מגיש: קיבי
מקור: אוליביה
שתף את המתכון